Concentració de rebuig dijous 26 de juny, davant de l’Ajuntament a les 20h per l’agressió sexual grupal a una noia de 21 anys al Baix Llobregat

En relació a la notícia que s’ha publicat als mitjans de comunicació sobre la pressumpta agressió sexual patida per una jove la nit del passat 19 de maig a la comarca del Baix Llobregat, l’Ajuntament de Sant Boi vol expressar la més enèrgica condemna d’uns fets absolutament intolerables.

Volem deixar constància de la nostra solidaritat amb la jove víctima i amb totes les dones víctimes de la violència masclista.

La violència masclista és una xacra i un problema social d’extraordinària magnitud contra el qual els poders públics hem d’oferir una resposta ferma, inequívoca i urgent.

Per aquest motiu, a l’Ajuntament ens adherim a la proposta del Consell Comarcal del Baix Llobregat d’organitzar concentracions de rebuig i denúncia a les 20 hores d’avui 26 de juny davant de tots els ajuntaments de la comarca.

Des de Sant Boi, ens reafirmem en el compromís permanent en la lluita contra qualsevol forma de violència contra les dones.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s